92845
Perfetti sconosciuti [Elektronisk resurs] = Vad döljer du för mig? / un film di Paolo Genovese.
Cover
Publication year: 2017.
Language: Italian, ?language.tal på italienska, textad på svenska.?
Media class: eVideo
Publisher: Studio S Entertainment ;Viddla [distributör]
Notes:
Film (strömmande)
Originalfilmen: Medusa Film ; Lotus Production ; Leone Film, cop. 2016.
Speltid: 1 tim., 32 min.; bildformat: SD.
Skådespelare: Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini, Edoardo Leo, Valerio Mastandrea, Alba Rohrwacher, Kasia Smutniak ... ; foto: Fabrizio Lucci ; musik: Maurizio Filardo.
Åldersgräns: från 7 år.
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating Provide rating
Other formats
No. of reservations: 0
Description:
En varm sommarkväll samlas ett antal par och singlar för att avnjuta en god middag tillsammans. De har känt varandra i åratal och borde veta det mesta om var och en. Men gör de verkligen det? Plötsligt får en av dem idén att testa ett socialt experiment. De ska alla lägga upp sina mobiltelefoner på bordet, varefter alla får ta del av samtliga samtal och sms som dyker upp under kvällen! Efter livliga diskussioner går slutligen alla med på att delta i leken, som snart visar sig bli en vådlig rysk roulette - med deras egna hemligheter som högsta insats. Det blir en kväll som ingen av dem någonsin kommer att glömma. Vad döljer du för mig? var 2016 ås allra största italienska publiksuccé på bio och även de svenska filmkritikerna har älskat den.

Availability

Loading...

Other titles by the author

Similar titles

Language

Expand search

Subject

Webservice client

Loading...

Webservice client

Loading...

Tags