95959
Entry Island [Ljudupptagning] / Peter May ; översättare: Charlotte Hjukström.
Cover
Author: May, Peter
Publication year: p 2017.
Language: Swedish
Media class: Talking book - CD
Publisher: Modern Audio ;Btj Audio [distributör]
ISBN: 978-91-7495-557-6 91-7495-557-8
Notes:
Ljudbok.
Inläsare: Mats Eklund.
Original title: Entry Island
Additional information: 12 CD (14 tim., 33 min.)
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
Other formats
Book:Entry Island:2016
eBook:Entry Island:2016
No. of reservations: 0
Description:
Entry Island är en av Magdaleneöarna i kanadensiska Saint Lawrenceviken. När ett mord begås kommer kriminalinspektör Sime Mackenzie till den ensligt belägna ön, som del i ett utredningsteam från Montréal. Den döde affärsmannens fru är enda vittnet och blir snabbt huvudmisstänkt. Trots allt fler bevis tror Sime att änkan är oskyldig.Dessutom är han övertygad om att han träffat henne tidigare, fastän det borde vara omöjligt.

Availability

Loading...
En mycket spännande bok som innehåller alla delar man vill ha i en bra deckare. Bra story, bra person- och miljöbeskrivningar och ett oväntat slut. En följd av boken är att man vill åka till platsen för den är så intressant och lockande beskriven. Det är också bra och uppfräschande att inte alla deckare utspelas i storstäder, man får aldrig den här "gå under huden"-känslan då, det blir för opersonligt i sådana miljöer, man kan aldrig lära känna någon av rollpersonerna i grund och botten på grund av allt ljud- och människobrus..
15/01/18
Greenie
HelGebiblioteken

Other titles by the author

Similar titles

Language

Expand search

Webservice client

Loading...

Webservice client

Loading...

Tags

  • There is no catalogue record open