Bokcirklar

 

Bibliotekets bokcirkel 

Tycker du om att läsa böcker och vill dela med dig av dina läsupplevelser? Då är du varmt välkommen till bibliotekets bokcirkel! Vi träffas på Åseda bibliotek ungefär en gång i månaden (tisdagar kl. 14-15.30) och pratar om månadens bok. Alla i gruppen läser samma titel och tillsammans skapar vi spännande och utvecklande boksamtal med läsupplevelsen i centrum! 

För tillfället finns inga lediga platser i bokcirkeln, men kontakta gärna Ann-Charlotte om du är intresserad så meddelar hon när det finns en plats ledig. 

 

För bokcirklar 

Är du redan med i en bokcirkel men känner att det ibland är svårt att välja böcker eller att hitta fler exemplar av samma bok? Vill du ha inspiration och tips på bra böcker som ni kan prata om i er bokcirkel?  

Titta gärna på listan över bibliotekets böcker speciellt för bokcirklar! Alla titlar är noggrant utvalda och testade i bibliotekets läsecirkel och här finns böcker i olika genrer av både svenska och utländska författare. Samtliga böcker finns i minst 4 exemplar och det är fritt fram för alla bokcirklar att låna! 

Lånetiden är 6 veckor och även om böckerna fysiskt är placerade på biblioteket i Åseda går det bra att hämta dem på valfritt bibliotek i kommunen. 

För att beställa ur bibliotekets bokcirkelsamling skickar du ett mail till bibliotek@uppvidinge.se eller ringer oss på telefon 0474-470 51; det går tyvärr inte att beställa direkt i vår webbkatalog. 

Bokcirkelböcker (pdf, 300 kB, öppnas i nytt fönster)

Språk

Är du intresserad av bibliotekets bokcirkel?

Ring eller maila

Ann-Charlotte Thour

Telefon 0474-47051

e-post: ann-charlotte.thour@uppvidinge.se