Corona information

Nu i corona-tider, ber vi er tänka till en extra gång innan ni går till biblioteket. Vi har öppet som vanligt så länge vi kan och inte andra regler gäller. Du får gärna ringa och kolla att vi har öppet innan du ger dig iväg så du inte åker i onödan.

Tänk på att vi har besökare i alla åldrar och vi vill inte utsätta någon för att bli smittad. Har du hosta, förkylning eller andra influensaliknande symptom så ring oss istället för att besöka ditt lokala bibliotek.I första hand ber vi dig låna om de medier du har hemma via telefon eller e-post. 

 

Vi har tillfälligt tagit bort förseningsavgifter. 

Vi har förlängt lånetiden på våra medier till 8 veckor. Detta gäller till 31/8. Reserverade medier och snabblån har som tidigare 14 dagarslån.

 

Använd gärna våra bokinkast som är öppna dygnet runt. Fråga gärna efter Boken kommer när du ringer ditt lokala bibliotek! Du kan kanske få hjälp via den tjänsten.

Som tidigare går det lika bra att låna om och reservera via denna webbplats. Logga in med ditt personnummer/bibliotekskortsnummer och din PIN-kod. Just nu har vi utökat antal omlån till fyra. Om omlån inte medges på webben – ring ditt lokala bibliotek.

Glöm inte att du kan låna e-medier, både ljudböcker och e-böcker. Du vet väl också om att du via oss kan strömma film – helt gratis via vår tjänst Viddla.

När du är hos oss, var noga med att visa respekt mot andra besökare genom att hålla avstånd, hosta i armvecket, tvätta händerna.

Gå in på folkhälsomyndighetens webb för att få tillförlitlig information om coronapandemin!

Eller ring  113 13,  Sveriges nationella informationsnummer.

Du kan också hålla utkik på Uppvidinge kommunens hemsida för mer information.

Krisinformation.se

Kontakta biblioteket

Kontakta biblioteket
Fältet måste fyllas i

Språk