111362
Desserter! : din steg för steg-guide till lyckade efterrätter / Tea Malmegård ; foto: Stefan Wettainen.
Desserter! : din steg för steg-guide till lyckade efterrätter / Tea Malmegård ; foto: Stefan Wettainen.
Av: Malmegård, Tea, 1987-
Utgivningsår: [2021].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Bonnier fakta
ISBN: 978-91-7887-406-4
Omfång: 167 sidor : illustrationer ; 23 cm
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Gräddglass, äppelsorbet, bärpannacotta, chokladfondant, cr$SSSS+eme br$SSSSCul$SSSS/ee, suffl$SSSS/e, chiboust, vaniljbavaroise, rabarberkräm, citruscurd, chokladmousse, cheesecake, bärsås, maränger, jordnötsfras, havrecrumble.Desserter! är boken som gör att du kommer att få restaurangklass på dina efterrätter. Det är en bok som pedagogiskt visar hur du sätter samman desserter med rätt smak, balans och textur. Här finns alla recept som du behöver för att enkelt kunna komponera en god avslutning på middagen. Och det är inte svårt. Grundid$SSSS/en är faktiskt lika enkel som god: Laga ett grundrecept och njut av det. Eller lägg till en, två eller tre andra komponenter som boostar grundreceptet smak och karaktär. Sött får gärna brytas av med surt eller salt, på samma sätt som mjukt får mötas med något krispigt i samma tugga. Steg för steg visar boken hur du kan kombinera smaker, konsistenser och inte minst hur du bygger upp en himmelskt imponerande efterrätt på tallriken. Desserter! är den enda efterrättsbok du behöver.
Gräddglass, äppelsorbet, bärpannacotta, chokladfondant, crème brûlée, sufflé, chiboust, vaniljbavaroise, rabarberkräm, citruscurd, chokladmousse, cheesecake, bärsås, maränger, jordnötsfras, havrecrumble.Desserter! är boken som gör att du kommer att få restaurangklass på dina efterrätter. Det är en bok som pedagogiskt visar hur du sätter samman desserter med rätt smak, balans och textur. Här finns alla recept som du behöver för att enkelt kunna komponera en god avslutning på middagen. Och det är inte svårt. Grundidén är faktiskt lika enkel som god: Laga ett grundrecept och njut av det. Eller lägg till en, två eller tre andra komponenter som boostar grundreceptet smak och karaktär. Sött får gärna brytas av med surt eller salt, på samma sätt som mjukt får mötas med något krispigt i samma tugga. Steg för steg visar boken hur du kan kombinera smaker, konsistenser och inte minst hur du bygger upp en himmelskt imponerande efterrätt på tallriken. Desserter! är den enda efterrättsbok du behöver.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

85059
Av: Franklin, Therésia
30933
Av: Karlsson, Lena
30557
Av: Dietl, Ulla
35524
Av: Lotus, Sumo
41382
Av: Westman, Johanna
6113
Av: Westman, Johanna
21035
Av: Bergenström, Anna
89696
Av: Söderström, Lena
18618
78026
Av: Hedh, Jan
71459
Av: Miles, Hannah
72617
Av: Holm, Emelie
11602
Av: Öhrn, Maria
16355
Av: Eisenman Frisk, Lisa
17001
Av: Eisenman Frisk, Lisa
85057
Av: Lindholm, Leila
104383
Av: Hamid, Camilla

Språk

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...

Taggar