116567
Sticka / Lærke Bagger ; översättning: Johanne Ländin.
Sticka / Lærke Bagger ; översättning: Johanne Ländin.
Av: Bagger, Lærke
Utgivningsår: 2022.
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Upplaga: Första svenska utgåva.
Förlag: Bonnier fakta
ISBN: 978-91-7887-442-2
Anmärkning:
Originalets titel i publikationen: Lærke Bagger strik.
Originaltitel: Strik
Omfång: 265 sidor : illustrationer ; 29 cm
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
En stickbok som inte liknar någon annan! Lär dig och inspireras av danska stickdrottningen L$SSärke Bagger: här finns inga prydliga plagg utan fokus är på det vilda, personliga och uppseendeväckande. Genom användningen av restgarner vill Bagger uppdatera vår uppfattning om vad handstickat är. Inga garnkvaliteter är sämre än andra, alla är lika välkomna. Här får du lära dig att sticka en scrunchie, pärlsticka en tröja, arbeta med motveck - och varför inte sticka din egen fuskpälsjacka? Förutom 15 stickbeskrivningar innehåller boken teknikavsnitt och inspirerande kapitel om hur du kan arbeta med färger och olika skisstekniker för att sätta din personliga prägel på plaggen.
En stickbok som inte liknar någon annan! Lär dig och inspireras av danska stickdrottningen Lærke Bagger: här finns inga prydliga plagg utan fokus är på det vilda, personliga och uppseendeväckande. Genom användningen av restgarner vill Bagger uppdatera vår uppfattning om vad handstickat är. Inga garnkvaliteter är sämre än andra, alla är lika välkomna. Här får du lära dig att sticka en scrunchie, pärlsticka en tröja, arbeta med motveck - och varför inte sticka din egen fuskpälsjacka? Förutom 15 stickbeskrivningar innehåller boken teknikavsnitt och inspirerande kapitel om hur du kan arbeta med färger och olika skisstekniker för att sätta din personliga prägel på plaggen.
En stickbok som inte liknar någon annan! Lär dig och inspireras av danska stickdrottningen L$SSSSSSSSSSSSSärke Bagger: här finns inga prydliga plagg utan fokus är på det vilda, personliga och uppseendeväckande. Genom användningen av restgarner vill Bagger uppdatera vår uppfattning om vad handstickat är. Inga garnkvaliteter är sämre än andra, alla är lika välkomna. Här får du lära dig att sticka en scrunchie, pärlsticka en tröja, arbeta med motveck - och varför inte sticka din egen fuskpälsjacka? Förutom 15 stickbeskrivningar innehåller boken teknikavsnitt och inspirerande kapitel om hur du kan arbeta med färger och olika skisstekniker för att sätta din personliga prägel på plaggen.
En stickbok som inte liknar någon annan! Lär dig och inspireras av danska stickdrottningen L$SSSSSSSSSSSärke Bagger: här finns inga prydliga plagg utan fokus är på det vilda, personliga och uppseendeväckande. Genom användningen av restgarner vill Bagger uppdatera vår uppfattning om vad handstickat är. Inga garnkvaliteter är sämre än andra, alla är lika välkomna. Här får du lära dig att sticka en scrunchie, pärlsticka en tröja, arbeta med motveck - och varför inte sticka din egen fuskpälsjacka? Förutom 15 stickbeskrivningar innehåller boken teknikavsnitt och inspirerande kapitel om hur du kan arbeta med färger och olika skisstekniker för att sätta din personliga prägel på plaggen.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

111395
Av: Asplund, Ivar
105489
Av: Dackenberg, Celia B
109855
Av: Nöldeke, Marisa
96822
Av: Naesström, Marie
110446
112047
Av: Ventrillon, Mati
115946
Av: Karlsson, Maja
110845
Av: Tiselius, Stina
101899
Av: Bauer, Anna
115947
110331
Av: Siemsen, Signe
105821
Av: Kirschbaum, Sophie
112755
Av: Harding, Sally
112360
Av: Strohhammer, Sascia Anna
108735
Av: Luutonen, Marketta
106699
Av: Moore, Caitie
102918
Av: Gray, Tanis
114716

Språk

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...

Taggar